جاقلمی خاتم کاری 15 سانتیمتری
این جاخودکاری چوبی خاتم کاری با طراحی زیبا و اصالتی که دارد، بهعنوان محصولی کاربردی جای خود را روی میز کار پیدا خواهد کرد.
بر روی این جا قلمی رومیزی چوبی،دو قیف برنجی طلایی رنگ قابل تنظیم برای نگهداری خودکار و محلی برای قرار دادن کارت ویزیت نیز تعبیه شده است.
این جاخودکاری، حال و هوای هنری و ارزشمندی به میزکار شما می بخشد.
جنس پایه این جاقلمی از چوب است که بعد از خاتم کاری لایه ای از پلی استر شفاف بر روی آن زده شده است که باعث درخشندگی و دوام هر چه بیشتر آن خواهد شد.
بر روی پایه، دو قیف نگهدارنده خودکار قرار دارد. جنس این قیف طلایی از فلز برنج است و در زوایای مختلف قابل تنظیم است.
این جاقلمی چوبی می تواند هدیه مناسبی برای روز معلم, هدیه اداری، کادوی دانش آموزی و هدیه برای دفترکار جدید یا تشکر از یک پزشک و استاد باشد.
مراحل ساخت خاتم:
برای ساخت خاتم ابتدا نوارهای مثلثی شکل و بلند برنج به طول تقریبا 30 سانتیمتر در کنار هم چسبانده می شوند و پس از آن به صورت 10سانت، 10سانت بریده می شوند سپس در زیر فشار دستگاه پرس سنگین از چهار طرف نوارها تقریبا می توان گفت در دل هم قرار می گیرند و پس از آن هم خاتم به دست آمده را که حدود 6 سانت طول دارد با استفاده از اره مخصوصی به صورت نوارهای باریک برش داده می شود که نتیجه آن یک نوار خاتم باریک می باشد.
پس از آن نوارهای خاتم را بر روی محصول مورد نظر که می تواند چوبی، برنجی، مسی و حتی ورق آهنی باشد می چسبانند و در انتها نیز یک لایه پلی استر بر روی کار پاشیده می شود تا هم خاتم جلا پیدا کند و هم عمر آن افزایش یابد.
.
کیفیت ظروف خاتم :
هرچه مثلث های به کار رفته در خاتم بیشتر و ظریف تر باشند در نهایت کار مرغوب تر از آب در می آید. خاتم هایی که در آن از فلز مس بیشتری استفاده شده باشد با توجه به جلا و استحکام بیشتر، دارای کیفیت اعلا خواهند بود.
توصیه می شود ظروف خاتم کاری دور از نور مستقیم خورشید، حرارت وسایل گرمایشی مانند شومینه و رطوبت نگهداری شده و از تماس آن با آب و هرگونه جلاسنج خودداری نمایید.
مشخصات
- ابعاد
- 14.5×10.5×8.5 سانتیمتر
- وزن
- 200 گرم
- جنس قسمت خارجی بدنه
- خاتم کاری
- جنس قسمت داخلی بدنه
- چوب
- محل تولید
- اصفهان
- سایر ویژگیها
- دارای جای نگهدارنده کاغذ و 2 قلم
- اصالت کالا
- اصل
در مورد این کالا نظر بدهید.